Kur dëgjojmë një këngë apo valle shqip na duket sikur çmallemi pak me vendin tonë, sikur jemi atje dhe sikur i harrojmë pak problemet e ditës dhe mbushemi me energji të reja për të ecur përpara.

Projekti i RadioEmigrantit është mundësuar nga përparimet e teknologjive të internetit. RadioEmigrantit repertoire is quite wide and includes folk songs and dances from all provinces and territories of Albania, easy music, music of nostalgia, modern, remikse by renowned DJ and talent. Bohemia Radio. Armageddeonmusik. If the Radio stops every 5 seconds, please Refresh the browser or try to listen this Radio at different time. partneritet@radioemigranti.com, Për publicitetin: Radio Emigranti Albania – RadioEmigranti hopes to be near you in daily life but also in moments of joy. Radio Emigranti is located in Tirana, Albania which is a web radio. Radio Emigranti is one of the most famous online radio station on Albania. Për bashkëpunimin: It is famous for featuring news, folk songs, light music, nostalgic music, modern, remixes of Albanian songs. RadioEmigranti shpreson të jetë pranë jush në jetën e përditshme por edhe në momente gëzimi. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Most of Radio will not play automatically, Just wait.

Copyright © 2020 Radio Online Live .

Radio Emigranti Radio Emigranti live broadcasting from Tirana, Albania. Listen Free Radio Emigranti live Online Albanian Radio from Tirana, Albania. RadioEmigrantit repertoire is quite wide and includes folk songs and dances from all provinces and territories of Albania, easy music, music of nostalgia, modern, remikse by renowned DJ and talent. Radio Emigranti Albania – RadioEmigranti hopes to be near you in daily life but also in moments of joy. Radio Emigranti hopes to be with you in everyday life but also in moments of joy. All Online FM or AM Radios will start automatically within 20-30 sec.

Locations: New York NY United States Near By Stations. Radio Emigranti's repertoire is quite extensive and features folk songs and dances from all Albanian provinces and territories, light music, nostalgic music, modern, remixes by well known and talented DJs. Radio Emigranti hopes to be near you in daily life but also in moments of joy. Radio Emigranti është një web-radio shqip që është mundësuar nga një bashkëpunim midis Vlorenj.Com dhe RadioEmigranti.Com. Designed by: Radio-Hitz.com. Të gjithë ne që jemi në emigracion kemi mallin për vendin tonë, për të afërmit tanë, madje edhe për gurët e vendlindjes. Vazhdimi i këtij projekti ka nevojë për ndihmën tuaj. Ju urojmë të kaloni momente të këndshme në shoqërinë e RadioEmigrantit. Radio migrant is a web-radio slip that is powered by a cooperation between Vlorenj.Com and RadioEmigranti.Com.

Repertori i RadioEmigrantit është mjaft i gjerë dhe përmban këngë popullore dhe valle nga të gjitha krahinat dhe trevat shqiptare, muzikë të lehtë, muzikë nga nostalgjia, moderne, remikse nga DJ të njohur dhe me talent. For more details visit: Radioemigranti.com. Votoni për këngën që po transmetohet: Nazife-Bunjaku-Potpuri-2019-3 ( Kolazh ), sugjerimet dhe vërejtjet për këtë projekt, pjesëmarrja në pjesën interaktive të këtij projekti, mund të na dërgoni krijimet tuaja muzikore. … Alianza Internacional de Radio. publicitet@radioemigranti.com, Për informacione të tjera: 95.5 PLJ – WPLJ. Radio Emigranti is one of the most famous online radio station on… Ndihma juaj mund të konsistonte në disa aspekte: RadioEmigranti iu ofron mundësinë artistëve t'iu bëjnë publicitet falas CD-ve dhe krijimeve të tyre. Radio Emigranti hopes to be near you in daily life but also in moments of joy. Stay tuned with Radio-Hitz.Com.

Zameen Aptos, How Did Nobby Stiles Lose His Teeth, Justin Houston Net Worth, Paris Daylight Savings 2020, The Benefactor Parents Guide, Radio Station 1600 Am, Blackjack Fireworks Vancouver Wa, Khakee Movie All Actress Name, Papa Loves Mambo Lyrics, Tondela Fc Table, Fireworks London, Ontario September 12, Duinrell 2019, Rose Wilson Arrow, Kfav Radio, Me Everyday, Realistic Masks Female, Eric Cantona Testimonial, Crissy Field Beach Parking, Broodmother Counter Skyblock, Les Rivages Des Issambres, Names Like Gertrude, Quad Cities Daily Obituaries, Cebu City Weather, Synergy Staffing Mount Pearl, Viktor Counters, Michigan Softball Schedule 2021, O'brien Family Tree, Calendar December 2021 January 2022, Buffalo Bills Team Roster 2005, Blackbuck Boss Fastag Customer Care Number, Valentine's Day Movie 2020, Father And Son T-shirts Amazon, Hyperbole Definition And Examples, Penn State Ohio State 2011, Matthew Hill Bloomberg, Titanic Full Movie Dailymotion, Angels In The Outfield Disney Plus, Republic Of Ireland National Football Team, Marsh One-day Cup 2020-21 Schedule, Salon Funeral, New Berlin 4th Of July 2020 Fireworks, Jocelin Donahue Insidious 2, Tina Moore Date Of Birth, Typhoon Louise 1964, Dublin Georgia Events, Second Narrows Bridge Collapse Video, Where Can I Play Trick Or Treat Beat, Praise God, Praise God Lyrics, Noll Scrabble, How To Watch The Cuban Movie, Pour It Out Lyrics Cristabel Clack, Undertale Ps4 Walmart, Ipad Onscreen Keyboard With Numbers, Year 3000 Movie Soundtrack, Hotel Zoe Berlin, Kings Charcoal Chicken Menu, Vincent Price Laugh, Prayer For Christmas, Regular Show Ending Reaction, Leader In Me Habit 5 Video,